Even voorstellen: Samsung Flip, de digitale flipover

De digitale flipover Samsung Flip (55 inch) maakt vergaderen efficiënter en mobieler. Doordat alle informatie direct wordt opgeslagen, bespaar je tijd. Je kunt aantekeningen en uitkomsten direct delen, nalezen en aanvullen. Met Samsung Flip is het bovendien veel eenvoudiger om tot game-changing ideeën te komen: doordat iedereen betrokken blijft, houd je de flow beter vast. Meerdere gebruikers kunnen tegelijkertijd content toevoegen. De Samsung Flip transformeert iedere ruimte tot een huddle room omdat hij gemakkelijk verplaatsbaar is. Dat is ideaal voor bedrijven met weinig vergaderruimte. Neem voor prijzen en informatie contact met ons op via info@hmb-signaal.nl.

Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl