Bedrijven Promotiedagen 2017 In Martiniplaza

Op 7 en 8 november zijn de Bedrijven Promotiedagen weer aan de gang in het Martiniplaza. Tijdens deze dagen zal ook HMB Signaal samen met GICOM een stand hebben. Op onze stand laten wij van GICOM zien wat wij kunnen aan bieden aan u. De Promotiedagen is dé beurs voor alle zakelijke branches met 25.000 bezoekers en zo’n 600 deelnemende bedrijven. De 31e editie vindt plaats op 7 en 8 november in MartiniPlaza Groningen

Wat is GICOM?

GICOM is een vijftal bedrijven dat samen het totaal pakket op het gebied van kantoorautomatisering wil leveren. Onze groep bestaat uit Sollie.Comm (telecom), Canon Business Center Groningen (kantoormachines), DVT Groep (communicatie- en beveiligingssystemen), Quality ICT (ICT) en HMB Signaal. Wij zijn samen bij elkaar gekomen om kennis met elkaar te delen omdat het onmogelijk is om overal verstand van te hebben. Daarom hebben we onze krachten gebundeld die u kan helpen met de automatisering van uw werkvloer.

Klik hier om naar de website van GICOM te gaan 

Waarom zou ik naar de Promotiedagen toe moeten gaan?

Allereerst omdat de Promotiedagen de perfecte mogelijkheid is om met bedrijven in contact te komen die u verder kan helpen met uw onderneming. Daarnaast krijgt u veel informatie van experts die erg relevant voor u kan zijn. Die info gaat over bijvoorbeeld de nieuwste trends en ontwikkelingen. En er zijn niet alleen bedrijven die u informeren, ook zijn er meerdere sprekers te vinden die vertellen over verschillende onderwerpen. Sprekers zoals Arjen Lubach en Jarno Duursma zijn er te vinden op de beurs. En Bovendien wordt het een gezellig evenement.

Zijn er nog meer dingen die ik moet weten?

Jazeker! Het stand nummer van GICOM is 6114. Kom vooral langs om voor een praatje of om onze nieuwste producten te zien. Hieronder ziet u een plattegrond van de beurs en waar wij te vinden zijn:

Promotiedagen

De Bedrijven Promotiedagen worden gehouden in het Martiniplaza. Aan de Leonard Springerlaan 2, 9727 KB in Groningen. We hopen u ook te zien op 7 en/of 8 november op onze GICOM stand.

Klik hier om een toegangskaart te krijgen 

Adres:
Koningsweg 25 (Groningen)
Telefoon:
(050) 311 00 03
Email:
info@hmb-signaal.nl